Horeca Interieurontwerp

Het beste horeca interieurontwerp

Bent u op zoek naar een bureau dat voor u een mooi interieur kan ontwerpen? Heeft u een horecabedrijf dat wel een nieuwe impuls kan gebruiken? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van FEM! Interieur projecten. Meerdere horecagelegenheden door heel Nederland hebben al geprofiteerd van onze kennis en vaardigheden. We vertellen u hier graag meer over in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Daarin kunnen we samen met u bekijken wat uw wensen zijn en hoe wij deze gaan vervullen voor u. Op onze website ziet u een groot aantal verschillende projecten staan waar wij in het verleden aan hebben gewerkt. Wij hopen dat u hier inspiratie uit kunt halen.

Horeca interieurontwerp op maat

Bij FEM! Interieur projecten weet u zeker dat u een ontwerp krijgt waar uw klanten blij van worden. Bij ons staat sfeer hoog in het vaandel. Per slot van rekening is het bij een horecagelegenheid belangrijk dat de klanten zich bij u thuis voelen. Natuurlijk is het bij een restaurant belangrijk dat mensen lekker kunnen eten en in een hotel dat gasten goed kunnen slapen, maar zonder ambiance zal men niet snel terugkeren bij uw horecazaak. Bij FEM! begrijpen we dit als geen ander. Samen met u bekijken we welke meubels het beste bij uw uitstraling passen. Bij het interieurontwerp voor horeca houden we hier altijd rekening mee.

Horeca interieurontwerp van FEM! Interieur projecten

We geven bij FEM! Interieur projecten niet alleen maar advies over het interieurontwerp van horeca gelegenheden, we voeren dit ontwerp ook voor u uit. We werken samen met meubelmaker Ross Tucker furniture, een bedrijf dat prachtig meubilair op maat ontwerpt. Bij dit bedrijf is altijd iets te vinden dat aansluit op de stijl die u met uw zaak wil bereiken. Bij ons is het altijd belangrijk om in de gaten te houden wat de eindgebruiker voor wensen heeft. Samen met u zorgen we ervoor dat deze wensen helemaal vervuld worden.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.


 

Referentiefoto’s


Kantoorinrichting
Luxe kantoorinrichting op maat

Maatwerk meubels voor iedere ruimte

 

Enkele van onze klanten:

  • JAN montage